Stichting Carnaval

Zevenbergen

55 jaar

Dit jaar mag Stichting Carnaval Zevenbergen (SCZ) alweer haar 55 jarig bestaan vieren. In een normaal mensenleven alle een hele tijd maar voor een carnavalsverenging heel bijzonder: 5 x 11 jaar! In deze 55 jaar hebben we het Zeuvebultelaandse carnaval steeds op de kaart weten te houden en ons ingezet om steeds een brede doelgroep van dit feest te laten genieten. Sinds jaar en dag staat SCZ garant voor evenementen voor ouderen (Grijze kuivenbal, Sancta Middag), jeugd (school- en lesproject, bouwactiviteiten) en natuurlijk voor het brede publiek als de diverse optochten, het Bont Gemaauw, etc. etc.

 

Het komende carnavalsseizoen zal zonder meer in teken staan van het mooie carnavaleske jubileum. En dat vieren we graag met ALLE MENSEN UIT ZEVENBERGEN EN DE REST VAN DE GEMEENTE MOERDIJK. Een feest dat synoniem zal staan voor gezelligheid, eenheid en verbroedering.  

Stichting Carnaval 11e -11e Bal

Uiteraard start Carnaval traditioneel met het 11e - 11e bal bij Cafe-Restaurant van der Hooft met het voorstellen van de Prins en het liedjesfestival.. Zaterdag 14 november - aanvang 19.30 uur