top of page
OVZ logo-01.png

Promoot

"gratis"

je evenement in heel Moerdijk

 

Theater
notekrak.jpg

Centrum

Zevenbergen

Plaatst graag uw evenement in onze Uit Agenda

Ook uw activiteiten als vereniging kunnen wij plaatsen in onze speciale activiteiten kalender verenigingen

Dansen in nachtclub

Organiseer jij een evenement of activiteit binnen gemeente Moerdijk? Mail gratis je aankondiging naar evenementen@vvvmoerdijk.nl Via dit overkoepelend e-mailadres komt je aanmelding automatisch terecht bij zowel VVV Moerdijk als onze partners Cultuur Moerdijk, ondernemersvereniging Centrum Zevenbergen (OVZ) en In de Klundert. Samen promoten wij jouw evenement via de juiste kanalen!

 

Wie kan aanmelden?

Iedere initiatiefnemer kan zijn evenement of activiteit bij ons aanmelden. Dus ook ondernemers, inwoners, stichtingen en verenigingen. Of iedere partner jouw aanmelding toevoegt aan zijn kalender of Facebookpagina, hangt af van het soort evenement en de doelgroep.

 

Zo zal VVV Moerdijk eerder kiezen voor evenementen die toegankelijk zijn voor iedereen, richt Cultuur Moerdijk zich voornamelijk op culturele activiteiten en zal de OVZ ook ledenactiviteiten van verenigingen uit Zevenbergen plaatsen.

 

Wat hebben we nodig?

Stuur minimaal de naam van het event of de activiteit, de locatie en het tijdstip. Ook een afbeelding, contactgegevens zoals een website en een stukje tekst zijn van harte welkom. Als je twijfelt over je aanmelding, kun je altijd contact opnemen met vvv@moerdijk.nl

 

Kijk voor meer info over het aanmelden van events en activiteiten op vvvmoerdijk.nl/aanmelden-evenementen/

 

Of: Klik hier voor meer info over het aanmelden van events en activiteiten 

[link: https://vvvmoerdijk.nl/aanmelden-evenementen/)

bottom of page