Nazomerfestival Zevenbergen 

Zondag 8 September 2019

Het water in de Haven nadert, maar dit houdt het Nazomerfestival niet tegen om ook dit jaar weer groots uit te pakken op zondag 8 september. Vooruitkijkend naar alle veranderingen in Centrum Zevenbergen zal het NazomerFestival plaatsvinden op de Markt in Centrum Zevenbergen.

 

In Zevenbergen bruist het met een grote diversiteit aan ondernemers die het vakmanschap in de vingers hebben. Ondernemers die wederom de handen ineen geslagen hebben om het Nazomerfestival tot een groot succes te maken; een dag van shoppen, eten, drinken en vooral veel inspiratie opdoen.

U bent welkom op de de volgende sfeerpleinen :

Woonplein

Kidsplein

Beauty / Modeplein

Sportplein

Mobiliteitsplein

Cultuurplein

Foodplein

Het Nazomerfestival bewijst kortom maar weer eens dat ‘Zevenbergen’ en ‘Puur Genieten’ onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.  

Inschrijven Nazomerfestival

Wij willen er ook dit jaar weer een mooi evenement van maken  en hopen dat u als deelnemer er weer bij bent op één van de sfeerpleinen.

 

Via onderstaande inschrijvingsformulieren kunt u zich meteen aanmelden zodat u verzekerd bent van deelname.

Met vriendelijke groet,

Organisatie Nazomerfestival OVZ

Wilt u iets vragen !

Belangrijk !

Het aantal plaatsen per sfeerplein is beperkt en voor eventuele deelname is inschrijving verplicht via bovenstaand formulier.
 
Op basis van beschikbaarheid zullen aanvragen beoordeeld worden waarbij de volgorde van binnenkomst bepalend is. 

Afwijzing of bevestiging van uw deelname ontvang u binnen 3 dagen na uw aanvraag. Bevestigen wij uw deelname dan ontvangt u direct een factuur. 
 
Uw inschrijving is pas definitief na tijdige betaling.