BESTE MEDEONDERNEMER

MOGEN WIJ U VERWELKOMEN ALS NIEUW LID VAN HET OVZ ?

Zevenbergen "hot ’n happening"

Wij willen als OVZ graag meepraten over veranderingen in onze gemeente en onze wensen en ideeën kenbaar maken, steun geven aan voorstellen die ten goede komen aan de ondernemers en slechte voorstellen van tafel proberen te krijgen. Dat de gemeente Moerdijk hier niet onwelwillend tegenover staat, blijkt wel uit het feit dat  bestuur OVZ op gezette tijden met de gemeente Moerdijk om de tafel te gaan zitten om te klankborden.

DJI00150.jpg

Mogen wij u verwelkomen

als lid van OVZ ?

Hebben wij uw interesse gewekt ?

Om zoveel mogelijk gewicht in de schaal te leggen, is het belangrijk dat OVZ verder groeit. De macht van het getal gaat dan in ons maar ook uw voordeel werken en onze stem wordt steeds belangrijker. Laat ook uw stem horen! Word lid van OVZ en praat mee over alle zaken die van belang zijn voor u en uw onderneming. U wordt bovendien als eerste op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen, kunt sparren en ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers en waar mogelijk zelfs samenwerkingsverbanden aangaan.  

Inmiddels hebben we met onze website "Centrum Zevenbergen" een perfect medium gevonden om zo breed mogelijk naar onze inwoners te communiceren.  Laat u overigens niet door de naam van de wijs brengen. Met "Centrum Zevenbergen" bedoelen we uiteraard zeker niet uitsluitend de winkelstraat. Wij durven die lat wel wat hoger te leggen. Zevenbergen is volgens ons namelijk het centrum van deze regio. Hier is "puur genieten" troef!.

Ondernemers en winkeliers die reclamebelasting betalen betalen geen contributie, voor ondernemers buiten het kerngebied Centrum betalen een zelfde bedrag aan contributie.

Na aanmelding als OVZ lid ontvangt u de inloggegevens voor onze speciale "member" pagina welke regelmatig wordt aangevuld met relevante informatie voor onze leden.