Zondag 21 Juni

19e editie

 

40 BANDS
8 PODIA
Aanvang 13.00 uur

 

NOTENKRAKERS 

ZOMER FESTIVAL

In het gezellige Centrum van Zevenbergen wordt op 21 juni 2020 het 19e Notenkrakers Zomerfestival georganiseerd. Een happening voor West Brabant maar in het bijzonder Zevenbergen, waarbij dweilbands uit heel Nederland in twee klassen (een wedstrijdklasse en een leutklasse) strijden om de hoogste eer en mooie prijzen.

 

40 deelnemende bands die op 8 podia verdeeld over het nieuwe centrum van Zevenbergen die hun muzikale kunsten gaan vertonen. Voor de leut en/of voor de prijzen.

Het aantal aanmeldingen gaat gestaag door. Heel wat winnaars uit de afgelopen jaargangen zijn weer van de partij, evenals een groot aantal oude bekenden en de nodige nieuwkomers. Op zondag 21 juni gaan zij in twee klassen (wedstrijdklasse en leutklasse) de muzikale strijd met elkaar aan.      

Eén dag per jaar

is Zevenbergen het muzikale middelpunt

van Nederland  

notekrakersfestival1_edited.jpg

Voor de kinderen en belangstellenden zijn er genoeg activiteiten opgezet om, naast het muzikale, er een mooie zondag van te maken. De Notenkrakers jullie graag terug in het gezellige centrum van Zevenbergen wat op deze dag een groot zomers terras zal zijn.

DUIZENDEN

MUZIKANTEN

&

MUZIEK

LIEFHEBBERS