Zondag 23 Juni

18e editie

 

32 BANDS
2 PODIA
Aanvang 13.00 uur

 

NOTENKRAKERS 

ZOMER FESTIVAL

In het gezellige Centrum van Zevenbergen wordt op 23 juni 2019 het 18e Notenkrakers Zomerfestival georganiseerd. Een happening voor West Brabant maar in het bijzonder Zevenbergen, waarbij dweilbands uit heel Nederland in twee klassen (een wedstrijdklasse en een leutklasse) strijden om de hoogste eer en mooie prijzen.

 

I.v.m. centrumontwikkeling zijn er dit jaar 2 podia waarop ±32 bands de revue passeren. Elke dweilband verzorgt meerdere optredens, waarna op het hoofdpodium de prijsuitreiking plaats.

Het aantal aanmeldingen gaat gestaag door. Heel wat winnaars uit de afgelopen jaargangen zijn weer van de partij, evenals een groot aantal oude bekenden en de nodige nieuwkomers. Op zondag 23 juni gaan zij in twee klassen (wedstrijdklasse en leutklasse) de muzikale strijd met elkaar aan.      

Eén dag per jaar

is Zevenbergen het muzikale middelpunt

van Nederland  

Voor de kinderen en belangstellenden zijn er genoeg activiteiten opgezet om, naast het muzikale, er een mooie zondag van te maken. De Notenkrakers jullie graag terug in het gezellige centrum van Zevenbergen wat op deze dag een groot zomers terras zal zijn.

DUIZENDEN

MUZIKANTEN

&

MUZIEK

LIEFHEBBERS