ZATERDAG

14 JULI 2018

PUUR GENIETEN Culinair

Een culinair én muzikaal spektakel

Op zaterdag 14 juli a.s. is het weer zo ver: voor de vierde keer kunt u zich weer onderdompelen in een waar festijn van hapjes, drankjes en geweldige muziek!. De Markt in Zevenbergen staat van 16:00 tot 22:00 weer gezellig vol met kramen, tenten en andere foodaanbieders die samen een uitbundig aanbod aan diverse lekkernijen zullen presenteren.

 

De voorbereidingen komen langzaam op gang en natuurlijk zorgen wij ook weer voor muzikale begeleiding. Het weer heeft ons de voorgaande jaren alleen maar meegezeten, waarom zou dat nu dan niet ook het geval zijn! Kortom: wij gaan ook dit jaar uit van een groot succes!

Puur Genieten Culinair trok in 2017 maar liefst 500 bezoekers en we doen het nog steeds voor hetzelfde doel:  een speelvoorziening voor kinderen in het centrum van Zevenbergen. Vorig jaar waren er zo’n veertien aanbieders om U te verwennen, wat ons betreft kunnen dat er dit jaar wel wat meer zijn.

 

Kom op 14 juli langs op de Markt. Reserveren hoeft niet, munten zijn ter plekke verkrijgbaar. Ontmoet, proef, eet, zit, drink en geniet.

Ach, het leven kan zo simpel zijn!

 

Toegang gratis

De toegang is gratis, iedereen is welkom. Kinderen natuurlijk ook, mits met ouders of onder andere volwassen begeleiding.

 

U kunt consumptiemunten kopen op een centraal punt op de markt. Omdat wij dit evenement voor een breed publiek leuk en toegankelijk willen houden, bepaalt u zélf hoeveel u uitgeeft.